RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

БиоЕн

Радионице за приватни сектор

Са циљем подизања капацитета приватног сектора за одрживо коришћење биомасе у Региону, у петак 29. маја у Омладинском центру – Канцеларији за младе у Прибоју, организујемо едукативну радионицу за представнике фирми из општина Нова Варош, Прибој и Чајетина. Агенду скупа можете погледати овде.

Опширније...

Радионица за организације цивилног друштва и медије

Ценећи значај међусекторске сарадње и улогу цивилног друштва у свим развојним иницијативама које се покрећу у одређеној области, 28. маја у Хотелу Златиборска ноћ на Белој Земљи, организујемо едукативну радионицу под називом „Одржива употреба биоенергије у енергетске сврхе – улога цивилног друштва и медија“.

Опширније...

Радионица за хотелијере и угоститеље Златиборске области

У циљу подизања конкурентности угоститељског сектора, кроз ефикасну употребу биомасе у енергетске сврхе, у среду 27. маја у „Вили Дрина“ на Перућцу, организујемо едукативну радионицу за представнике хотелског и угоститељског сектора са територије Златиборске области. Агенду скупа можете погледати овде.

Опширније...

Информисање грађана у Пожеги

У уторак, 19. маја, пројектни тим је, заједно са ангажованим експертом, боравио у Пожеги где је у директном контакту са грађанима радио на промени свести и усвајању добрих пракси када је реч о ефикаснијој употреби огревног дрвета у домаћинствима.

Опширније...

Радионице за јавни сектор

Са циљем јачања унутарсекторске сарадње и подизање капацитета представника јавног сектора за одрживо управљање биомасом у Региону, у петак 22. маја у Библиотеци „Љубиша Р. Ђенић“ у Чајетини, организујемо едукативну радионицу за представнике институција, организација и установа које долазе из општина Нове Вароши, Прибоја и Чајетине. Агенду скупа можете погледати овде.

Опширније...

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ РОБНИХ МАРКИ У СЈЕДИЊЕНИМ АМЕРИЧКИМ ДРЖАВАМА „PLMA CHICAGO“ У ЧИКАГУ, САД

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије по први пут организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на међународном сајму робних марки „PLMA CHICAGO“ који се одржава у Чикагу, САД, у периоду од 15. до 17. новембра 2020. године.

Наступ на међународном сајму омогућава излагачима да представе своје производе и пласирају их на нова тржишта, као и да поспеше постојеће и стекну нове пословне контакте.
 

Избор из вести

Такмичење за најбољу технолошку иновацију у Србији

Основне информације о организацији националног Такмичења за најбољу технолошку иновацију у Србији

Такмичење за најбољу технолошку иновацију у Србији, као државни пројекат, непрекидно се одржава почев од 2005. године за сваку календарску годину, тако што се почетком године објави почетак, а у периоду април-новембар врше се обуке и провере достигнутог нивоа такмичарских тимова. Финале са шест најбоље пласираних трочланих тимова одржава се, по традицији,  22. децембра, од 20.00 h, у директном преносу на РТС-у.
Иноватори из Републике Српске укључени су од 2007. године у јединствени систем такмичења за обе српске државе.
Носилац Такмичења је ресорно министарство науке Републике Србије, у коме је по замисли координатора, оно и успостављено крајем 2004. године. У реализацију, у одређеним фазама, укључени су и ресорно министарство науке  Републике Српске, Привредне коморе Србије и Републике Српске, Фонд за иновациону делатност, Завод за интелектуалну својину, Стална конференција градова и општина, Новосадски сајам и Београдски сајам. Званични медијски партнер, је РТС, док РТВ, РТРС, као и сви други медији са националном, регионалном или локалном фреквенцијом, пружају подршку реализацији читавог пројекта.

 

Тренутна посета

Имамо 384 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде