RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Успостављање система енергетског менаџмента у Ужицу

Град Ужице, Регионална развојна агенција Златибор, Београдска отворена школа и РЕС Фондација потписали су у петак, 29. јула „Споразум о сарадњи на успостављању делотворног система енергетског менаџмента у Граду Ужицу“.

Споразум је потписан са циљем да се обезбеди подршка у успостављању енергетског менаџмента и изради програмских и планских докумената за управљање енергијом. Овај документ представља основу за заједнички рад на унапређењу управљања енергијом, заштити животне средине и унапређењу квалитета услуга које локална самоуправа пружа грађанима, уз употребу локално доступних ресурса, првенствено обновљивих извора енергије и уз поштовање стандарда заштите животне средине.

РРА Златибор је у претходном периоду ставила Граду на располагање своје капацитете у процесу увођења система енергетског менаџмента, који је истовремено и законска обавеза Града. РРА Златибор ће пружати техничку подршку Граду у реализацији заједничких активности предвиђених овим Споразумом.

Избор из конкурса

JАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ПОДРШКЕ СЕКТОРИМА ПРЕРАЂИВАЧКЕ ИНДУСТРИЈЕ

Развојна агенција Србије (у даљем тексту: РАС) кроз спровођење Програма подршке секторима прерађивачке индустрије (у даљем тексту: Програм) има за циљ унапређење пословног амбијента и повећање конкурентности ММСП у оквиру сектора прерађивачке индустрије груписане у четри области и то: индустрија машина и опреме; прехрамбена индустрија; дрвна и индустрија намештаја и индустрија гуме и пластике као први корак у имплементацији дефинисаних стратешких циљева и активности.
 

Избор из вести

Јавни позив за исказивање интереса за учешће у програму сертификације/стандардизације објеката погодних за бициклисте (Bike Friendly Standard)

Предмет јавног позива

Предмет јавног позива је прикупљање пријава за исказивање интереса за учешће у сертификацији/стандардизацији објеката погодних за бициклисте на подручју Србије.
Позивају се сви заинтересовани регистровани правни субјекти да доставе своје изјаве о интересу за учешће у сертификацији/стандардизацији објеката погодних за бициклисте (Bike Friendly Standard).

 

Тренутна посета

Имамо 386 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Заштита животне средине Успостављање система енергетског менаџмента у Ужицу