RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Успостављање система енергетског менаџмента у Ужицу

Град Ужице, Регионална развојна агенција Златибор, Београдска отворена школа и РЕС Фондација потписали су у петак, 29. јула „Споразум о сарадњи на успостављању делотворног система енергетског менаџмента у Граду Ужицу“.

Споразум је потписан са циљем да се обезбеди подршка у успостављању енергетског менаџмента и изради програмских и планских докумената за управљање енергијом. Овај документ представља основу за заједнички рад на унапређењу управљања енергијом, заштити животне средине и унапређењу квалитета услуга које локална самоуправа пружа грађанима, уз употребу локално доступних ресурса, првенствено обновљивих извора енергије и уз поштовање стандарда заштите животне средине.

РРА Златибор је у претходном периоду ставила Граду на располагање своје капацитете у процесу увођења система енергетског менаџмента, који је истовремено и законска обавеза Града. РРА Златибор ће пружати техничку подршку Граду у реализацији заједничких активности предвиђених овим Споразумом.

Избор из конкурса

Б2Б састанци на LEAP Summit u Zagrebu

У оквиру међународне конференције LEAP SUMMIT која се одржава у Загребу, Европска мрежа предузетништва Хрватске, у партнерству са Развојном агенцијом Србије (РАС), 26. марта ове године организује Б2Б сусрете за иновативна предузећа, предузетнике и Startup-ове. Догађај је првенствено намењен иновативним предузећима, startup-овима, фрееланцерима, инвеститорима, удружењима, студентима, универзитетима и истраживачким институцијама, као и свима онима који желе успоставити међународну пословну сарадњу и истражити нова тржишта.

 

Избор из вести

Продужетак конкурса РАС-а

Развојна агенција Србије (РАС) обавештава да је због ванредног стања, уведеног у циљу спречавања ширења вируса ЦОВИД-19, продужено трајање Јавног позива за учешће у Програму подршке за улазак у ланце добављача мултинационалних компанија у 2020. години, за додатних 60 дана.

У складу са ванредним стањем И мерама сузбијања епидемије вируса ЦОВИД 19, обавеставамо вас да смо продузили трајање ЈП за Програм стандардизоване услуге менторинга за секторе прерадјивацке индустрије, на 10.јун 2020.

 

Тренутна посета

Имамо 288 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Заштита животне средине Успостављање система енергетског менаџмента у Ужицу