RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Успостављање система енергетског менаџмента у Ужицу

Град Ужице, Регионална развојна агенција Златибор, Београдска отворена школа и РЕС Фондација потписали су у петак, 29. јула „Споразум о сарадњи на успостављању делотворног система енергетског менаџмента у Граду Ужицу“.

Споразум је потписан са циљем да се обезбеди подршка у успостављању енергетског менаџмента и изради програмских и планских докумената за управљање енергијом. Овај документ представља основу за заједнички рад на унапређењу управљања енергијом, заштити животне средине и унапређењу квалитета услуга које локална самоуправа пружа грађанима, уз употребу локално доступних ресурса, првенствено обновљивих извора енергије и уз поштовање стандарда заштите животне средине.

РРА Златибор је у претходном периоду ставила Граду на располагање своје капацитете у процесу увођења система енергетског менаџмента, који је истовремено и законска обавеза Града. РРА Златибор ће пружати техничку подршку Граду у реализацији заједничких активности предвиђених овим Споразумом.

Избор из конкурса

Јавни позив за достављање пројектних предлога за подршку запошлјавању младих и социјалном уклјучивању у неразвијеним подручјима

Јавни позив за достављање пројектних предлога за подршку запошлјавању младих и социјалном уклјучивању у неразвијеним подручјима

Како се пријавити?

Пријаве се подносе искључиво на е-маил адресу: рсоц.апплицатионс@унопс.орг
Сви обрасци неопходни за пријављивање доступни су на дну ове странице.
 

Избор из вести

Први заједнички састанак међуопштинске радне групе

Иницијални састанак међуопштинске радне групе, формиране у оквиру ПОРАЛИСТ пројекта на основу Меморандума о разумевању потписаном крајем априла месеца ове године између две суседне прекограничне општине, Пријепоље и Бијело Поље, заказан је за уторак, 17. децембара 2019. године у Пријепољу.
 

Тренутна посета

Имамо 280 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Заштита животне средине Успостављање система енергетског менаџмента у Ужицу