RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

НАСТАВАК АКТИВНОСТИ НА ИЗРАДИ ЗАЈЕДНИЧКОГ АКЦИОНОГ ПЛАНА У ОКВИРУ ПОРАЛИСТ ПРОЈЕКТА

Након паузе од четири месеца настале услед увођења ванредних мера изазваних епидемијом вируса COVID - 19, у понедељак, 1. јуна 2020. године у Пријепољу, чланови радне групе са територије обе прекограничне општине наставили су рад не дефинисању појединих елемената заједничког Акционог плана. Због још увек важећих мера на граничним прелазима између Србије и Црне Горе, чланови радне групе са подручја општине Бијело Поље присуствовали су састанку путев видео позива.

Тема састанка била је SWOT анализа, настала као резултат претходних радних састанака и у највећој мери захваљући активном и партиципативном процесу у којем су учествовале све заинтересоване стране са подручја општина Пријепоље и Бијело Поље. Састанак је пружио прилику да се на основу консктруктивних предлога и сугестија око 30-ак присутних учесника, представљена анализа снага, слабости, прилика и претњи додатно унапреди и послужи као основ за дефинисање стратешких приоритета, циљева и мера на пољу одрживе употребе и заштите природних ресурса. Усаглашени ставови до којих се дошло на овом састанку биће интегрисани у заједнички Акциони план за очување и заштиту биодиверзитета две прекограничне општине, који представља један од главних резултата Поралист пројекта и важан корак напред за валоризацију и одрживо коришћење  природних ресурса за добробит долазећих генерација.

Пројекат ПОРАЛИСТ кофинасира Европска унија у оквиру финансијског инструмента претприступне помоћи (IPA II) кроз Програм прекограничне сарадње Србија-Црна Гора 2014-2020, а партнерски на територији општина Пријепоље и Бијело Поље, спроводе Регионална развојна агенција Златибор, Институт за проучавање лековитог биља „Др Јосиф Панчић“ и НВО Мултимедијал Монтенегро. Уговор за суфинансирање средствима Европске уније потписан је са Министарством финансија Републике Србије – Сектором за уговарање и финансирање програма из средстава Европске уније.

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРИЈАВА ЗА ДОДЕЛУ ПОДСТИЦАЈНИХ СРЕДСТАВА У ОБЛАСТИ ЖИВИНАРСТВА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА УЖИЦА

Град Ужице у сарадњи са Регионалном развојном агенцијом „Златибор“ д.о.о. објављује,

ЈАВНИ ПОЗИВ

ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРИЈАВА ЗА ДОДЕЛУ ПОДСТИЦАЈНИХ СРЕДСТАВА
У ОБЛАСТИ ЖИВИНАРСТВА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА УЖИЦА

Позивају се пољопривредни произвођачи са територије града Ужица који планирају узгој живине у току 2020. године, да своје пријаве доставе Градској управи Града Ужица.
ПРЕДМЕТ ЈАВНОГ ПОЗИВА

Jавним позивом уређују се услови, начин и критеријуми доделе подстицајних средстава у области живинарства на територији града Ужица. Подстицајна средства биће опредељена за узгој живине кроз субвенционисање набавке кока носиља и петлова расе Легхорн, Aмрок, Њухемпшир.
ПОДНОСИОЦИ ПРИЈАВА

 

Избор из вести

OBAVEŠTENJE

Poštovani klijenti i saradnici,

Usled novonastale situacije u Srbiji i imajući u vidu proglašenje pandemije od strane Svetske zdravstvene organizacije i pogoršanog stanja u zemlji, RRA "Zlatibor" d.o.o. uvodi mere predostrožnosti te odlaže sve planirane aktivnosti vezane za održavanje skupova, radionica, promocija, sastanaka i drugih vidova okupljanja.

Zaposleni u Agenciji će nastaviti da pružaju informacije i podršku svim zainteresovanima putem elektronske pošte.

Kontakt mail: office@rrazlatibor.rs,

Kontakt osobe:

Marijana Drndarević
office@rrazlatibor.rs
tel: 065 9230861

 

Тренутна посета

Имамо 116 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде