RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

ПОРАЛИСТ РЕГИОНАЛНА ОПСЕРВАТОРИЈА

Након обука за администрирање које су похађали представници НВО Мултимедијал, РРА Златибор  и Института „Др Јосиф Панчић“,  дошло се до завршне фазе у процесу израде регионалне wеб опсерваторије лековитог биља. На основу истраживања које су спровели експерти Института, урађена је опсерваторија која на свеобухватан начин пружа информације о локалитетима и распорстрањености мапираних биљних врста на подручју општина Пријепоље и Бијело Поље.

Поред ових података, плаформа нуди и низ других корисних садржаја за унапређење знања о лековитим својствима, мерама и техникама за сакупљање лековитог биља, могућностима за започињање посла у овој области, као и о повезивању природних ресурса са осталим секторима, у првом реду туризмом и гастрономијом.

ПОРАЛИСТ платформа нуди информације о пешачким и бициклистичким стазама, сеоским домаћинствима и другим туристичко-угоститељским објектима у прекограничном подручју и као таква представља значајан ресурс и знамениту базу података која може бити од користи све већем броју туриста који се одлучују за одмор у природи , далеко од гужве урбаних центара.

Пројекат ПОРАЛИСТ кофинасира Европска унија у оквиру финансијског инструмента претприступне помоћи (IPA II) кроз Програм прекограничне сарадње Србија-Црна Гора 2014-2020, а партнерски на територији општина Пријепоље и Бијело Поље, спроводе Регионална развојна агенција Златибор, Институт за проучавање лековитог биља „Др Јосиф Панчић“ и НВО Мултимедијал Монтенегро.

Избор из конкурса

OGLAŠAVANJE NABAVKE ZA USLUGU IMPLEMENTACIJU, SERTIFIKACIJU I RESERTIFIKACIJU

U okviru projekta "WEST METAL KLASTER GROUP NA EU TRŽIŠTU" koji finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa EU PRO, Regionalna razvojna agencija Zlatibor, Petra Ćelovića bb, 31000 Užice upućuje

 

Избор из вести

OBAVEŠTENJE

Poštovani klijenti i saradnici,

Usled novonastale situacije u Srbiji i imajući u vidu proglašenje pandemije od strane Svetske zdravstvene organizacije i pogoršanog stanja u zemlji, RRA "Zlatibor" d.o.o. uvodi mere predostrožnosti te odlaže sve planirane aktivnosti vezane za održavanje skupova, radionica, promocija, sastanaka i drugih vidova okupljanja.

Zaposleni u Agenciji će nastaviti da pružaju informacije i podršku svim zainteresovanima putem elektronske pošte.

Kontakt mail: office@rrazlatibor.rs,

Kontakt osobe:

Marijana Drndarević
office@rrazlatibor.rs
tel: 065 9230861

 

Тренутна посета

Имамо 107 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде