RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Одржан радни састанак партнера пројекта THEMATIC

У оквиру пројекта THEMATIC, 21. јула 2020. године, одржан је онлине састанак девет пројектних партнера у циљу упознавања са процедурама извештавања о реализацији пројектних активности.

 

Водећи партнер, Универзитет Базиликата (Потенца, Италија) је присутне упознао са дефинисаним роковима за подношење периодичних иззвештаја и  кључним елементима  еМС платформе (АDRION electronic Monitoring System)  путем које се врши извештавање у оквиру АДРИОН програма.

У наставку радног састанка, пројектни партнери су дискутовали о проблемима извештавања и роковима који зависе од важећих процедура на националном нивоу сваке земље, као и о прогресу имплементације, с обзиром да је пандемија утицала на планирану динамику реализације активности. Водећи партнер је информисао учеснике и о неопходној документацији за извештавање, након чега се разговарало и о осталим процедура у вези са функционисањем конзорцијума и обавезама свих партнера.

Избор из конкурса

OGLAŠAVANJE NABAVKE ZA USLUGU IMPLEMENTACIJU, SERTIFIKACIJU I RESERTIFIKACIJU

U okviru projekta "WEST METAL KLASTER GROUP NA EU TRŽIŠTU" koji finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa EU PRO, Regionalna razvojna agencija Zlatibor, Petra Ćelovića bb, 31000 Užice upućuje

 

Избор из вести

АКРЕДИТОВАНЕ РЕГИОНАЛНЕ РАЗВОЈНЕ АГЕНЦИЈЕ ЗНАЧАЈНИ ПАРТНЕРИ МИНИСТАРСТВА ПРИВРЕДЕ

Министарка привреде Анђелка Атанасковић разговарала је са представницима 17 акредитованих регионалних развојних агенција (АРРА) о проширењу и унапређењу сарадње.

Атанасковић је на онлајн састанку истакла да су агенције значајни ресурс, партнер Министарства привреде у спровођењу програма који се односе на сектор малих и средњих предузећа и предузетништва.
 

Тренутна посета

Имамо 578 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде