RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Отпад није смеће

Промотивни филмови о пројекту

У оквиру промотивно-едукативних активности пројекта, урађена су два промо филма који имају за циљ промоцију адекватног управљања комуналним отпадом.

Опширније...

Завршна конференција пројекта „Отпад није смеће“

У среду, 28. јануара 2015. године у библиотеци Љубиша Р. Ђенић, одржана је завршна конференција пројекта „Отпад није смеће. Конференцији је присуствовало преко педесет званица које су чинили представници локалних самоуправа града Ужица, општина Чајетина, Лучана, Ивањице и града Чачка, као и представници јавних предузећа партнерских локалих самоуправа.

Опширније...

Набављена опрема за ЈКП Биоктош

Набавком трактора, дробилице, усисивача за лишће и котла, као и њиховим стављањем у употребу, започето је са коришћењем зеленог отпада као алтернативног горива за загревање Расадника у Севојну.

Опширније...

Обука за техничко особље у комуналним предузећима

Крајем новембра одржане су дводневне обуке за техничко особље комуналних предузећа Биоктош и Златибор. Обуке су организоване у Ужицу и Чајетини за десет особа из ЈКП Биоктош и двадесет у КЈП Златибор.

Опширније...

Обука представника локалних самоуправа

Средином новембра одржана је дводневна обука за преставнике локалних самоуправа, као и менаџмент комуналних предузећа Ужица и Чајетине у Градском развојном центру у Ужицу.

Опширније...

Избор из конкурса

Јавни позив - Програм подршкe интернационализацији МСП кроз индивидуално учешће на међународним сајмовима у иностранству

Развојна агенција Србије (у даљем тексту: РАС) кроз Програм подршке интернационализацији МСП кроз индивидуално учешће на међународним сајмовима у иностранству, обезбеђује институционалну подршку малим и средњим предузећима, која су извозно оријентисана и која желе да повећају обим своје спољнотрговинске размене.
 

Избор из вести

Где набавити енергент на бази дрвне биомасе у Региону?

У претходном периоду Радна група за биомасу Златиборске области, уз подршку ГИЗ ДКТИ програма, реализовала је теренско истраживање и својеврсни попис свих произвођача, дистрибутера и трговаца енергентима на бази дрвне биомасе (цепано дрво, пелет, брикет, сечка, ћумур) који су регистровани и послују на територији 9 општина Златиборске области: Ариља, Бајине Баште, Чајетине, Косјерића, Нове Вароши, Пожеге, Прибоја, Пријепоља и Ужица. Након прикупљања свих података, ова база је урађена у форми картографског приказа и доступна је на интернет страници РРА Златибор.

 

Тренутна посета

Имамо 243 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде