RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

ПОРАЛИСТ

Лековито биље као туристичка дестинација

Тренинг на тему Интеграција лековитог биља у туристичку понуду општине Бијело Поље у оквиру којег је планирано креирање нових туристичких производа базираних на лековитом биљу кроз синергију са постојећим туристичким атракцијама,  одржан је 27. октобра 2020. године у Бијелом Пољу у оквиру пројекта Протективна опсерваторија регионалног ареала лековитог биља као живе прекограничне инфраструктуре одрживог туризма – ПОРАЛИСТ. Тренинг је имао за циљ да се дугорочно посматрано обезбеди одржив модел туристичке промоције и адекватне валоризације веома богатих лековитих биљних ресурса са којим општина Бијело Поље располаже, кроз интеграцију са већ познатим локалитетима и пружаоцима услуга на овом подручју са циљем анимирања што већег броја туриста и посетилаца.

Опширније...

Туристичке руте базиране на лековитом биљу

Тренинг за подизање капацитета представника индустрије туризма у оквиру којег је планирано креирање нових туристичких производа базираних на лековитом биљу кроз синергију са постојећим туристичким атракцијама,  одржан је 14. октобра 2020. године у Пријепољу у оквиру пројекта Протективна опсерваторија регионалног ареала лековитог биља као живе прекограничне инфраструктуре одрживог туризма – ПОРАЛИСТ.

Опширније...

ТРЕНИНГ ЗА ПОДИЗАЊЕ КАПАЦИТЕТА ПРЕДСТАВНИКА ТУРИСТИЧКОГ СЕКТОРА

Тренинг за подизање капацитета представника сектора туризма као једна од планираних активности пројекта Протективна опсерваторија регионалног ареала лековитог биља као живе прекограничне инфраструктуре одрживог туризма – ПОРАЛИСТ биће одржан у среду, 14. октобра 2020. године у Пријепољу, са почетком у 11.00 часова.

Опширније...

ОПЕРАТИВНА ПОРАЛИСТ ПЛАТФОРМА

Партнерске активности у оквиру  ПОРАЛИСТ пројекта Поље и резултати  теренског истраживање научног особља Института за проучање лековитог биља „Др Јосиф Панчић“, резултирали су обједињеним и иновативним моделом за праћење стања биодиверзитета у двема суседним општинама обухваћеним пројектним активностима.

Опширније...

Подручје Бијелог Поља богато лековитим биљем, могуће отварање откупних центара

У складу са планираним активностима пројекта ПОРАЛИСТ - Протективна опсерваторија регионалног ареала лековитог биља као живе прекогранчне инфраструктуре одрживог туризма, у суботу 29. августа 2020. године у пресс центру хотела Франца одржан је тренинг за све заинтересоване са територије општине Бијело Поље.

Опширније...

Избор из конкурса

Јавни позив за учешће на међународном сајму SIAL у Паризу

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на једном од најзначајнијих међународних сајмова прехрамбене индустрије „SIAL“ који се одржава у Паризу, Француска, у периоду од 18. до 22. октобра 2020. године.
 

Избор из вести

Први заједнички састанак међуопштинске радне групе

Иницијални састанак међуопштинске радне групе, формиране у оквиру ПОРАЛИСТ пројекта на основу Меморандума о разумевању потписаном крајем априла месеца ове године између две суседне прекограничне општине, Пријепоље и Бијело Поље, заказан је за уторак, 17. децембара 2019. године у Пријепољу.
 

Тренутна посета

Имамо 236 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде