RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

THEMATIC

Одржан други састанак Управног одбора THEMATIC пројекта

У среду, 9. децембра 2020. године одржан је 2.  састанак Управног одбора THEMATIC пројекта путем он-лине платформе,  на којем је, поред представника пројектних партнера учествовала и представница Заједничког техничког секретаријата АДРИОН програма.

Опширније...

Други састанак Управног одбора пројекта THEMATIC

У среду, 09. децембра 2020. године биће одржан други састанак Управног одбора пројекта “Туризам заснован на иновацијским капацитетима – THEMATIC” путем онлине платформе.

Опширније...

Дефинисање пилот активности у оквиру новог АДРИОН пројекта

У овиру реализације THEMATIC пројекта, он-лине састанак пројектних партнера чија тема је била дефинисање елемента за реализацију пилот активности одржан je 7.10.2020. године. Овај пројекат спроводи 9 институција из 6 земаља у оквиру АДРИОН програма, са циљем да се унапреди понуда базирана на природним и културним ресурсима и креирају иновативни модели за одржив и приступачан  културни туризам. Због тога је планирано да сваки партнер идентификује локалне ресурсе и кроз реализацију пилот активности унапреди понуду туристичких атракција свога подручја.

Опширније...

Одржан радни састанак партнера пројекта THEMATIC

У оквиру пројекта THEMATIC, 21. јула 2020. године, одржан је онлине састанак девет пројектних партнера у циљу упознавања са процедурама извештавања о реализацији пројектних активности.

Опширније...

У оквиру пројекта THEMATIC одржана радионица на тему утицајa пандемије COVID-19 на културни туризам

Извештај о утицају пандемије COVID-19 на културни туризам, израђен кроз партнерство на пројекту THEMATIC, представљен je стручњацима у области туризма и заинтересованим странама АДРИОН региона, 9. јула 2020. године, путем oнлине платформе у складу са важећим епидемиолошким мерама.
Партнери су током вишечасовног излагања поделили своја искуства о драматичном економском паду изазваном глобалном пандемијом и дискутовали о прихватљивим и најефикаснијим стратегијама за поновно покретање културног туризма.

Опширније...

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА 23. МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПРИВРЕДЕ

Привредна комора Србије и Развојна агенција Србије, на основу Уговора о заједничкој организацији наступа домаћих привредника на 23. Међународном сајму привреде у Мостару, Босна и Херцеговина закљученог дана 24.01.2020. године између Развојне агенције Србије и Привредне коморе Србије и Правила о учествовању на сајму од 26.08.2019. године, заједнички објављују

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ
НА 23. МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПРИВРЕДЕ
у Мостару, Босна и Херцеговина

Привредна комора Србије и Развојна агенција Србије организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на предстојећем 23. Међународном сајму привреде који ће се одржати у Мостару, Босна и Херцеговина, у периоду од 31. марта до 4. априла 2020. године.
 

Избор из вести

Виртуелна конференција и Б2Б састанци - Applied Artificial Intelligence Conference 2020

Развојна агенција Србије, као део активности Европске мреже предузетништва, коорганизатор је конференције Applied Artificial Intelligence Conference 2020 и пословних састанака који ће бити одржани online 11. маја.

 

Тренутна посета

Имамо 254 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде