RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

THEMATIC

Студијска посета Словенији

Студијска посета Словенији, у оквиру које су одржани mid term event, састанак пројектних партнера и посете пилот акцијама, реализована је 13-ог и 14-ог априла 2022. године. Посети су, поред домаћина из Центра за подршку бизнису Крањ, присуствовали и представници пројектних партнера из Италије (Универзитет Базиликата), Хрватске (Општина Преко) и Србије (РРА Златибор).

Опширније...

Повратак природи кроз промоцију културних и природних ресурса

Данас је  у Градској кући одржана конференција за штампу поводом најаве Жестивала који почиње у недељу, 22.  и траје до 30. августа 2021. године.

Опширније...

Прва радионица за израду Заједничке стратегије и Акционог плана

У среду 21. јула 2021. године одржана је прва радионица за израду Заједничке стратегије и Акционог плана, у оквиру пројекта Тематик. Радионици су присуствовали представници свих партнерских организација на пројекту, са задатком да се размотре кључни потенцијали за развој тематког туризма и за наредни период планирају заједничке активности на нивоу конзорцијума, које ће промовисати све области које су покривене пројектним активностима у 6 држава Јадранског региона. Партнери су заједнички радили на SWOT анализи, идентификујући кључне снаге, слабости, могућности и претње за развој специфичног туризма на нивоу региона. Незаобилазна тема за дискусију била је актулена пандемија и њен утицај на сектор туризма, што евидентно захтева прилагођавање новим тржишним условима и креирање иноивативних туристичких производа.

Наредни састанак партнера заказан је у септембру, након чега ће се приступити изради заједничког Акционог плана.

 

ОБЕЛЕЖАВАЊЕ ЕВРОПСКЕ ЗЕЛЕНЕ НЕДЕЉЕ 2021

Регионална развојна агенција Златибор са партнерима у оквиру пројекта ТЕМАТИК, учествовала је у обележавању Европске Зелене недеље која се одржава од 31. маја до 4. јуна 2021. године.

Опширније...

Обележавање Европске зелене недеље 2021

Партнери THEMATIC пројекта одржали су онлајн састанак 18. маја 2021. године, током којег су договорени детаљи организације догађаја у оквиру европске Зелене недеље 2021 (EU Green Week 2021) која се одржава у периоду од 31. маја до 4. јуна 2021. године.

Опширније...

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ПАКЕТA УСЛУГА ЗА МЛАДЕ И ЖЕНЕ ПРЕДУЗЕТНИЦЕ

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ПАКЕТA УСЛУГА ЗА МЛАДЕ И ЖЕНЕ ПРЕДУЗЕТНИЦЕ

У оквиру

Програма стандардизованог сета услуга за микро, мала и средња предузећа и предузетнике у 2021. години, Министарства привреде

Јавни позив за спровођење пакета услуга за младе и жене предузетнице објављује се у складу са Програмом стандардизованог сета услуга за микро, мала и средња предузећа и предузетнике у 2021. години, Министарства привреде, који се реализује преко Развојне агенције Србије и акредитованих регионалних развојних агенција (у даљем тексту: Програм ССУ за ММСПП).

 

Избор из вести

OBAVEŠTENJE

Poštovani klijenti i saradnici,

Usled novonastale situacije u Srbiji i imajući u vidu proglašenje pandemije od strane Svetske zdravstvene organizacije i pogoršanog stanja u zemlji, RRA "Zlatibor" d.o.o. uvodi mere predostrožnosti te odlaže sve planirane aktivnosti vezane za održavanje skupova, radionica, promocija, sastanaka i drugih vidova okupljanja.

Zaposleni u Agenciji će nastaviti da pružaju informacije i podršku svim zainteresovanima putem elektronske pošte.

Kontakt mail: office@rrazlatibor.rs,

Kontakt:

031/523065

 

Тренутна посета

Имамо 46 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде