RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

THEMATIC

Повратак природи кроз промоцију културних и природних ресурса

Данас је  у Градској кући одржана конференција за штампу поводом најаве Жестивала који почиње у недељу, 22.  и траје до 30. августа 2021. године.

Опширније...

Прва радионица за израду Заједничке стратегије и Акционог плана

У среду 21. јула 2021. године одржана је прва радионица за израду Заједничке стратегије и Акционог плана, у оквиру пројекта Тематик. Радионици су присуствовали представници свих партнерских организација на пројекту, са задатком да се размотре кључни потенцијали за развој тематког туризма и за наредни период планирају заједничке активности на нивоу конзорцијума, које ће промовисати све области које су покривене пројектним активностима у 6 држава Јадранског региона. Партнери су заједнички радили на SWOT анализи, идентификујући кључне снаге, слабости, могућности и претње за развој специфичног туризма на нивоу региона. Незаобилазна тема за дискусију била је актулена пандемија и њен утицај на сектор туризма, што евидентно захтева прилагођавање новим тржишним условима и креирање иноивативних туристичких производа.

Наредни састанак партнера заказан је у септембру, након чега ће се приступити изради заједничког Акционог плана.

 

ОБЕЛЕЖАВАЊЕ ЕВРОПСКЕ ЗЕЛЕНЕ НЕДЕЉЕ 2021

Регионална развојна агенција Златибор са партнерима у оквиру пројекта ТЕМАТИК, учествовала је у обележавању Европске Зелене недеље која се одржава од 31. маја до 4. јуна 2021. године.

Опширније...

Обележавање Европске зелене недеље 2021

Партнери THEMATIC пројекта одржали су онлајн састанак 18. маја 2021. године, током којег су договорени детаљи организације догађаја у оквиру европске Зелене недеље 2021 (EU Green Week 2021) која се одржава у периоду од 31. маја до 4. јуна 2021. године.

Опширније...

Састанак партнера у оквиру пројекта THEMATIC – учешће на EU Green Week и организација локалног догађаја

У уторак 9. марта 2021. године одржан је састанак партнера у оквиру THEMATIC пројекта путем он-лине платформе, на којем су учествовали представници пројектних партнера Универзитета Базиликата из Италије,  градске општине Медијана из Ниша, БСЦ Центра за пословну подршку из Крања и Регионалне развојне агенције Златибор.0

Опширније...

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРИЈАВА ЗА ДОДЕЛУ ПОДСТИЦАЈНИХ СРЕДСТАВА У ОБЛАСТИ ЖИВИНАРСТВА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА УЖИЦА

Град Ужице у сарадњи са Регионалном развојном агенцијом „Златибор“ д.о.о. објављује,

ЈАВНИ ПОЗИВ

ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРИЈАВА ЗА ДОДЕЛУ ПОДСТИЦАЈНИХ СРЕДСТАВА
У ОБЛАСТИ ЖИВИНАРСТВА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА УЖИЦА

Позивају се пољопривредни произвођачи са територије града Ужица који планирају узгој живине у току 2020. године, да своје пријаве доставе Градској управи Града Ужица.
ПРЕДМЕТ ЈАВНОГ ПОЗИВА

Jавним позивом уређују се услови, начин и критеријуми доделе подстицајних средстава у области живинарства на територији града Ужица. Подстицајна средства биће опредељена за узгој живине кроз субвенционисање набавке кока носиља и петлова расе Легхорн, Aмрок, Њухемпшир.
ПОДНОСИОЦИ ПРИЈАВА

 

Избор из вести

Пројекат Јавна својина за развој јавног сектора, промотивни видео

У циљу промоције пројектних резултата и значаја одговорног и ефикасног управљања јавном имовином града Ужица и општине Бајина Башта у оквиру пројекта "Јавна својина за развој јавног сектора", израђен је први промотивни спот.

Пројекат "Јавна својина за развој јавног сектора", који финансира Европска унија у оквиру грант шеме Програма Exchange 5. Програм Exchange 5 реализује Министарство државне управе и локалне самоуправе у сарадњи са Сталном конференцијом градова и општина, из средстава ИПА 2014, док је тело за уговарање Министарство финансија, Сектор за уговарање и финансирање програма из средстава Европске уније.

Спот можете погледати овде.

 

Тренутна посета

Имамо 733 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде