RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

THEMATIC

Састанак партнера у оквиру пројекта THEMATIC – учешће на EU Green Week и организација локалног догађаја

У уторак 9. марта 2021. године одржан је састанак партнера у оквиру THEMATIC пројекта путем он-лине платформе, на којем су учествовали представници пројектних партнера Универзитета Базиликата из Италије,  градске општине Медијана из Ниша, БСЦ Центра за пословну подршку из Крања и Регионалне развојне агенције Златибор.0

Опширније...

Календар пројекта THEMATIC за годину 2021-2022

У овиру реализације THEMATIC пројекта, Регионална агенција за територијалну промоцију регије Базиликате, Италија, уз велики допринос осталих партнера на пројекту, креирала је званичан календар пројекта THEMATIC за годину 2021-2022. Календар можете преузети на следећем линку:

КАЛЕНДАР

Одржан други састанак Управног одбора THEMATIC пројекта

У среду, 9. децембра 2020. године одржан је 2.  састанак Управног одбора THEMATIC пројекта путем он-лине платформе,  на којем је, поред представника пројектних партнера учествовала и представница Заједничког техничког секретаријата АДРИОН програма.

Опширније...

Други састанак Управног одбора пројекта THEMATIC

У среду, 09. децембра 2020. године биће одржан други састанак Управног одбора пројекта “Туризам заснован на иновацијским капацитетима – THEMATIC” путем онлине платформе.

Опширније...

Дефинисање пилот активности у оквиру новог АДРИОН пројекта

У овиру реализације THEMATIC пројекта, он-лине састанак пројектних партнера чија тема је била дефинисање елемента за реализацију пилот активности одржан je 7.10.2020. године. Овај пројекат спроводи 9 институција из 6 земаља у оквиру АДРИОН програма, са циљем да се унапреди понуда базирана на природним и културним ресурсима и креирају иновативни модели за одржив и приступачан  културни туризам. Због тога је планирано да сваки партнер идентификује локалне ресурсе и кроз реализацију пилот активности унапреди понуду туристичких атракција свога подручја.

Опширније...

Избор из конкурса

OGLAŠAVANJE NABAVKE ZA USLUGU IMPLEMENTACIJU, SERTIFIKACIJU I RESERTIFIKACIJU

U okviru projekta "WEST METAL KLASTER GROUP NA EU TRŽIŠTU" koji finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa EU PRO, Regionalna razvojna agencija Zlatibor, Petra Ćelovića bb, 31000 Užice upućuje

 

Избор из вести

Пројекат Јавна својина за развој јавног сектора, промотивни видео

У циљу промоције пројектних резултата и значаја одговорног и ефикасног управљања јавном имовином града Ужица и општине Бајина Башта у оквиру пројекта "Јавна својина за развој јавног сектора", израђен је први промотивни спот.

Пројекат "Јавна својина за развој јавног сектора", који финансира Европска унија у оквиру грант шеме Програма Exchange 5. Програм Exchange 5 реализује Министарство државне управе и локалне самоуправе у сарадњи са Сталном конференцијом градова и општина, из средстава ИПА 2014, док је тело за уговарање Министарство финансија, Сектор за уговарање и финансирање програма из средстава Европске уније.

Спот можете погледати овде.

 

Тренутна посета

Имамо 86 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде