PSD - englsih

RRAZ logo

Одржан 33. Међународни сајам туризма у Београду

There are no translations available.

У периоду од 24. до 27. фебруара 2011. године на Београдском сајму је одржан 33. Међународни сајам туризма, на ком је туристичка регије Западна Србија имала веома запажен и успешан наступ. На заједничком штанду Регије представиле су се туристичке организације Ариља, Бајине Баште, Златара, Златибора, Ивањице, Косјерића, Пожеге, Пријепоља, Сјенице и Ужица, хотели и туристичке агенције.

Регионална развојна агенција Златибор је и овај пут, у склопу Програма развоја приватног сектора (ПСД), подржала сајамски наступ туристичке регије Западна Србија.

Општина Ариље је, подржана Exchange III програмом, представила нов визуелни идентитет Општине. И овом приликом Ариљци, подржани присуством председнице Општине, госпође Мирјане Авакумовић, су показали да су заједнички рад, посвећеност и визија сигуран пут до успеха. Општина која је до сада била готово непрепознатљива на туристичкој мапи Србије, својим наступом, побудила је значајно интересовање посетилаца Сајма.

Бајина Башта је презентацијом маркираних пешачких· стаза на својој територији, у оквиру Европског пешачког пута 7,· још једном потврдила широке развојне перспективе планине Таре. Престоница ''Царства белоглавог супа'', Нова Варош, наставила је да тражи решење за свој ''Центар здравља''. Пријепоље је премијерно представило једнодневне и дводневне програме посете oпштини. Ужице је представило нову туристичку брошуру града и поставило нов стандард у промоцији ''градског одмора''. ''Ере'' су схватиле да локална промоција није гаранција успеха и у своју нову Мапу активног одмора уврстиле и понуду сличних садржаја суседних општина.

Додату вредност понуди Регије обезбедила је Туристичка агенција „Amigo Travel“ из Ужица својим каталогом ''Посетите западну Србију''. Двадесет програма на енглеском и српском језику ова туристичка агенција је дизајнирала за домаће и стране госте и изазвала велику пажњу како посетилаца· Сајма , тако и домаћих и иностраних туристичких агенција.

Who's Online

We have 101 guests online
You are here Archive Archive Одржан 33. Међународни сајам туризма у Београду