PSD - englsih

RRAZ logo

Archive

Промоција туризма Србије у Трсту

There are no translations available.

Туристичка организација Србије и Туристичка организација регије Западна Србија представили су своју понуду на манифестацији „Трст мозаик култура“ одржаној од 01. до 05. јуна 2011. године на Понте поццо тргу испред српске цркве Светог Спиридона, једног од најлепших здања града Трста. На манифестацији је учествовало тридест излагача из девет држава. Промоцију Србије на манифестацији „Трст мозаик култура“ подржала је РРА Златибор.

Read more...

Пример добре праксе - Етно село Латковац

There are no translations available.

У оквиру активности подршке унапређењу знања и вештина пружалаца услуга сеоског туризма, ПСД тим је организовао студијску посету за даме које се баве сеоским туризмом: "Пример добре праксе - Етно село Латковац". Циљ овог путовања је био да на примеру добре праксе и уз интерактивну едукацију, учеснице сагледају могуће начине за унапређење угоститељске услуге: како да у додатну понуду на адекватан начин укључе своје и сеоске производе и пренета су им искуства о дочеку гостију, уређењу ентеријера и екстеријера, менију и нормативима.

Read more...

Одржана прва радионица у оквиру пројекта “Подршка спровођењу Националне стратегије развоја туризма“

There are no translations available.

Представници РРА Златибор учествовали су на радионици „Место МСП у турстичким пројектима и њихов допринос у имплементацији Стратегије развоја туризма Србије“, која је 11. марта у Београду организована у склопу пројекта „Подршка спровођењу Националне стратегије развоја туризма“, финансираног од стране Европске уније. Ово је први, у низу, састанака и радионица који ће се организовати у оквиру Пројекта, а на ком ће учествовати регионалне агенције.

Read more...

Одржан 33. Међународни сајам туризма у Београду

There are no translations available.

У периоду од 24. до 27. фебруара 2011. године на Београдском сајму је одржан 33. Међународни сајам туризма, на ком је туристичка регије Западна Србија имала веома запажен и успешан наступ. На заједничком штанду Регије представиле су се туристичке организације Ариља, Бајине Баште, Златара, Златибора, Ивањице, Косјерића, Пожеге, Пријепоља, Сјенице и Ужица, хотели и туристичке агенције.

Read more...

Одржан други радни састанак за израду оперативног Плана промоције туризма базираног на активностима

There are no translations available.

Регионална развојна агенција Златибор је 19.02.2011. године организовала други радни састанак за израду оперативног Плана промоције туризма базираног на активностима. Учесници радног састанка су били представници туристичких организација, удружења ловаца, рафтера, планинара и Резервата Увац.

Read more...

РРА Златибор подржала представљање понуде туристичке регије Западна Србија на Сајму туризма у Бриселу

There are no translations available.

Подршка промоцији туристичке понуде регије Западна Србија у оквиру Програма развоја приватног сектора који финансира Влада Швајцарске, а спроводи РРА Златибор, настављена је на међународном сајму туризма у Бриселу презентацијом· понуде туристичке регије Западна Србија, као једне од потенцијално најатрактивнијих туристичких дестинација у Србији.

 

Holiday Fair (03.02-07.02.2011) је један од најзначајнијих сајмова туризма у Европи, поготово за Србију јер се у претходном периоду показало да су туристи из земаља Бенелукса веома заинтересовани за нашу понуду. У циљу промоције Србије као земље партнера и најаве програма дешавања у граду пре и током сајма, званична Делегација наше земље је, уочи сајма организовала конференцију за новинаре у Амбасади Србије у Бриселу, посетила Градску кућу Брисела и поклонила костим традиционалне српске ношње за статуу Манекен Писа, симбола Брисела. На званичној Конференцији Сајма за представнике медија су, поред званичника из Белгије и Брисела, учествовали и представници из Србије и Дунавског центра за компетенцију. С обзиром да је Србија земља партнер овогодишњег сајма, на отварању су се обратили Горан Петковић, државни секретар за туризам Министарства економије и регионалног развоја и Гордана Пламенац, директор Туристичке организације Србије. На отварању је говорио и представник Дунавског центра за компетенцију и представници Фландрије и Валоније.

Read more...

Who's Online

We have 4 guests online
You are here Archive