RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Састанак пројектног тима ЕУМЕТАЛ 2

Чланови пројектног тима ЕУМЕТАЛ 2 одржали су 18. јула 2013. године други заједнички састанак у Андрићграду у Вишеграду, с циљем да се договоре детаљи реализације наредних активности које су планиране пројектом.

Након успешно организованог пословног Б2Б сусрета почетком јула у Сарајеву, следећа заједничка активност је испитивање потреба за специфичним тренинзима у фирмама из металопрерађивачког сектора у прекограничном подручју. РРА Златибор и СЕРДА су путем јавних позива, позвале заинтересоване фирме које испуњавају услове учешћа, да поднесу пријаве и буду део истраживања на основу којег ће кроз пројекат бити организоване едукације запослених у областима које фирме препознају као најпотребније.

Планирано је да теренски рад и интервјуи са фирмама из Србије буду реализовани до прве половине августа, како би се до краја месеца завршиле посете фирмама у Босни и у складу са активностима Пројекта завршила анализа која ће бити основа за организацију тренинга.

Поред договора у вези са истраживањем и организацијом тренинга, Пројектни тим је разматаро аспекте учешћа на међународним сајмовима у Хановеру и Паризу следеће године. Имајући у виду комплексност организације сајамског наступа у оквиру којег треба промовисати 10 фирми из Србије и Босне, сви су се сложили да би што пре требало резервисати простор и упознати се са детаљима учешћа на сајму у Хановеру, како би се на следећем састанку Пројектног тима осмслио концепт наступа.

 

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРИЈАВА ЗА ДОДЕЛУ ПОДСТИЦАЈНИХ СРЕДСТАВА У ОБЛАСТИ ЖИВИНАРСТВА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА УЖИЦА

Град Ужице у сарадњи са Регионалном развојном агенцијом „Златибор“ д.о.о. објављује,

ЈАВНИ ПОЗИВ

ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРИЈАВА ЗА ДОДЕЛУ ПОДСТИЦАЈНИХ СРЕДСТАВА
У ОБЛАСТИ ЖИВИНАРСТВА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА УЖИЦА

Позивају се пољопривредни произвођачи са територије града Ужица који планирају узгој живине у току 2020. године, да своје пријаве доставе Градској управи Града Ужица.
ПРЕДМЕТ ЈАВНОГ ПОЗИВА

Jавним позивом уређују се услови, начин и критеријуми доделе подстицајних средстава у области живинарства на територији града Ужица. Подстицајна средства биће опредељена за узгој живине кроз субвенционисање набавке кока носиља и петлова расе Легхорн, Aмрок, Њухемпшир.
ПОДНОСИОЦИ ПРИЈАВА

 

Избор из вести

Пројекат Јавна својина за развој јавног сектора, промотивни видео

У циљу промоције пројектних резултата и значаја одговорног и ефикасног управљања јавном имовином града Ужица и општине Бајина Башта у оквиру пројекта "Јавна својина за развој јавног сектора", израђен је први промотивни спот.

Пројекат "Јавна својина за развој јавног сектора", који финансира Европска унија у оквиру грант шеме Програма Exchange 5. Програм Exchange 5 реализује Министарство државне управе и локалне самоуправе у сарадњи са Сталном конференцијом градова и општина, из средстава ИПА 2014, док је тело за уговарање Министарство финансија, Сектор за уговарање и финансирање програма из средстава Европске уније.

Спот можете погледати овде.

 

Тренутна посета

Имамо 224 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде