RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Програм обука - LANDS

Поштовани делатници у агротуризму,

пратећи потребе савременог туристичког тржишта, на којем агротуризам постаје све значајнији сегмент туристичке понуде, и потребе деталника ангажованих у агротуристичким објектима и услугама, креирали смо заједно са партнерским институцијама низ обука које ће Вам помоћи да стекнете нова сазнања, развијете практичне вештине и усвојите позитивне ставове неопходне за даљи раст и развој Ваших пословних подухвата у области агротуризма. Све обуке су сврстане у 2 програма:

Програм ‘’Управљање домаћинством у агротуризму’’ састоји се од 15 кратких модула који су намењени усвајању примењивих знања и стицању практичних вештина које се свакодневно користе у обављању агротуристичке делатности и вођењу агротуристичког бизниса.

Програм обука можете преузети овде

Програм ‘’Креирање програма за госте’’ састоји се од 17 кратких модула који су намењени усвајању примењивих знања и стицању практичних вештина које се свакодневно користе у обављању агротуристичке делатности и пружању квалитетне и услуге гостима.

Програм обука можете преузети овде

Одлука о усвајању курсева креираних у оквиру ЛАНДС пројекта

Програми обука у агротуризму развијени су у оквиру регионалног пројекта ‘’Следећа дестинација Балкан: иницијатива за развој агротуризма’’ који спроводи конзорцијум 15 институција, а финансира ЕУ у оквиру програма ЕРАСМУС+ изградња капацитета у високом образовању. Информације о пројекту и доступним обукама можете пронаћи на сајту www.landsproject.net. 

Избор из конкурса

OGLAŠAVANJE NABAVKE ZA USLUGU IMPLEMENTACIJU, SERTIFIKACIJU I RESERTIFIKACIJU

U okviru projekta "WEST METAL KLASTER GROUP NA EU TRŽIŠTU" koji finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa EU PRO, Regionalna razvojna agencija Zlatibor, Petra Ćelovića bb, 31000 Užice upućuje

 

Избор из вести

НОВА УСЛУГА РРА ЗЛАТИБОР ДОСТУПНА ПРИВАТНОМ СЕКТОРУ

Регионална развојна агенција Златибор је у оквиру пројекта Кластер WМГ на ЕУ тржишту креирала  нову услугу намењену прдствницима приватног сектора:

МЕНТОРИНГ ЗА ИДЕНТИФИКАЦИЈУ И ПРИПРЕМУ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА ФИНАНСИРАНИХ ИЗ НАЦИОНАЛНИХ И МЕЂУНАРОДНИХ ФОНДОВА.

Пројекат је  подржала Европска унија у партнерству са Владом Републике Србије преко програма ЕУ ПРО са циљем да се побољша конкурентности малих И средњих предузећа у металској индустрији.

Услуга подразумева подршку клијентима у идентификацији потреба предузећа које су складу са актуелним, доступним фондовима, припрему предлога пројекта И подршку у имплементацији.

Запослени у РРА Златибор  заинтересовним компанијама омогућиће приказивање обједињених најважнијих алтернативних извора финасирања доступних за домаћа МСП, као и приближавање услова, критеријума  које је потребно испунити, како би се конкурисало за доступна средства.


Више информација можете добити путем телефона : 031/ 523 065 или на емаил: office@rrazlatibor.rs

 

 

Тренутна посета

Имамо 287 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде