RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

SHIPmEnTT

Одражан 2 састанак Саветодавног одобра у оквиру SHIPmEnTT пројекта

Партнери SHIPmEnTT пројекта одржали су 2. састанак Саветодавног одбора 7. децембра 2020. године путем zoom он-лине платформе. На састанку су учествовали и предствници придружених партнера, институција које су експертизом у различитим областима пружале подршку у реализацији овог пројекта.

Опширније...

Како унапредити конкурентност МСП кроз расположиве изворе финансирања

Настављајући активности подршке приватном сектору, на радионици одржаној 26.10.2020. године у Регионалном иновационом старт-уп центру, представљени су актуелни међународни извори финансирања за иновативна предузећа. Реч је о програмима COSME, HORIZONТ 2020 – програм за истраживање и иновације, EBRD  и WB EDIF.

Опширније...

Промоција извора финансирања и интернационализације пословања

У оквиру активности SHIPmEnTT пројекта, РРА Златибор је организовала радионицу посвећену  домаћим и међународним изворима финансирања у области иновација и интернационализације пословања. Скуп је одржан у Регионалоном иновационом старт-уп центру у Крчагову 20.10.2020. године.

Опширније...

АРЕА научни парк из Трста домаћин 5. састанка и Саветдавног одбора SHIPmEnTT пројекта

АРЕА научни парк  из Трста био је домаћин 5. састанка партнера SHIPmEnTT пројекта, који је одржан од 18-20. фебруара 2020. године. Састанак је искоришћен и за организацију треће студијске посете која је имала за циљ да подигне капацитете партнерских организација у контексту иновација, повезивања науке и приватног сектора, примени иновација итд. АРЕА је први научни парк у Италији основан 1978. године, и као кључна институција у регији Фриули-Венеција-Ђулија подстиче везе између јавен администрације и приватногс ектора, подржава националне и међународне иницијативе и јача територијални развој. Своје активности спроводи у 2 кампуса, који имају преко 2.600 запослених, и поред лабораторија и других капацитета за научно истраживачи рад, обезбеђује пословни простор и друге услуге за 52 иновативне фирме.

Опширније...

Наставак пилот акција кроз индивидуалне састане са фирмама

Како би се на адекватан начин упознао са могућностима за финаснирање пословних активности, менаџмент start-up фирме ЛУНОС СИСТЕМ д.о.о. је након учешћа на тематским радионицама, иницирао индивидуални састанак са експертом и члановима пројектног тима  SHIPmEnTT пројекта, који је одржан 26. децембра 2019. године.

Опширније...

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ПАКЕТA УСЛУГА ЗА МЛАДЕ И ЖЕНЕ ПРЕДУЗЕТНИЦЕ

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ПАКЕТA УСЛУГА ЗА МЛАДЕ И ЖЕНЕ ПРЕДУЗЕТНИЦЕ

У оквиру

Програма стандардизованог сета услуга за микро, мала и средња предузећа и предузетнике у 2021. години, Министарства привреде

Јавни позив за спровођење пакета услуга за младе и жене предузетнице објављује се у складу са Програмом стандардизованог сета услуга за микро, мала и средња предузећа и предузетнике у 2021. години, Министарства привреде, који се реализује преко Развојне агенције Србије и акредитованих регионалних развојних агенција (у даљем тексту: Програм ССУ за ММСПП).

 

Избор из вести

Виртуелна конференција и Б2Б састанци - Applied Artificial Intelligence Conference 2020

Развојна агенција Србије, као део активности Европске мреже предузетништва, коорганизатор је конференције Applied Artificial Intelligence Conference 2020 и пословних састанака који ће бити одржани online 11. маја.

 

Тренутна посета

Имамо 393 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде