RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

SHIPmEnTT

Одражан 2 састанак Саветодавног одобра у оквиру SHIPmEnTT пројекта

Партнери SHIPmEnTT пројекта одржали су 2. састанак Саветодавног одбора 7. децембра 2020. године путем zoom он-лине платформе. На састанку су учествовали и предствници придружених партнера, институција које су експертизом у различитим областима пружале подршку у реализацији овог пројекта.

Опширније...

Како унапредити конкурентност МСП кроз расположиве изворе финансирања

Настављајући активности подршке приватном сектору, на радионици одржаној 26.10.2020. године у Регионалном иновационом старт-уп центру, представљени су актуелни међународни извори финансирања за иновативна предузећа. Реч је о програмима COSME, HORIZONТ 2020 – програм за истраживање и иновације, EBRD  и WB EDIF.

Опширније...

Промоција извора финансирања и интернационализације пословања

У оквиру активности SHIPmEnTT пројекта, РРА Златибор је организовала радионицу посвећену  домаћим и међународним изворима финансирања у области иновација и интернационализације пословања. Скуп је одржан у Регионалоном иновационом старт-уп центру у Крчагову 20.10.2020. године.

Опширније...

АРЕА научни парк из Трста домаћин 5. састанка и Саветдавног одбора SHIPmEnTT пројекта

АРЕА научни парк  из Трста био је домаћин 5. састанка партнера SHIPmEnTT пројекта, који је одржан од 18-20. фебруара 2020. године. Састанак је искоришћен и за организацију треће студијске посете која је имала за циљ да подигне капацитете партнерских организација у контексту иновација, повезивања науке и приватног сектора, примени иновација итд. АРЕА је први научни парк у Италији основан 1978. године, и као кључна институција у регији Фриули-Венеција-Ђулија подстиче везе између јавен администрације и приватногс ектора, подржава националне и међународне иницијативе и јача територијални развој. Своје активности спроводи у 2 кампуса, који имају преко 2.600 запослених, и поред лабораторија и других капацитета за научно истраживачи рад, обезбеђује пословни простор и друге услуге за 52 иновативне фирме.

Опширније...

Наставак пилот акција кроз индивидуалне састане са фирмама

Како би се на адекватан начин упознао са могућностима за финаснирање пословних активности, менаџмент start-up фирме ЛУНОС СИСТЕМ д.о.о. је након учешћа на тематским радионицама, иницирао индивидуални састанак са експертом и члановима пројектног тима  SHIPmEnTT пројекта, који је одржан 26. децембра 2019. године.

Опширније...

Избор из конкурса

OGLAŠAVANJE NABAVKE ZA USLUGU IMPLEMENTACIJU, SERTIFIKACIJU I RESERTIFIKACIJU

U okviru projekta "WEST METAL KLASTER GROUP NA EU TRŽIŠTU" koji finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa EU PRO, Regionalna razvojna agencija Zlatibor, Petra Ćelovića bb, 31000 Užice upućuje

 

Избор из вести

Пројекат Јавна својина за развој јавног сектора, промотивни видео

У циљу промоције пројектних резултата и значаја одговорног и ефикасног управљања јавном имовином града Ужица и општине Бајина Башта у оквиру пројекта "Јавна својина за развој јавног сектора", израђен је први промотивни спот.

Пројекат "Јавна својина за развој јавног сектора", који финансира Европска унија у оквиру грант шеме Програма Exchange 5. Програм Exchange 5 реализује Министарство државне управе и локалне самоуправе у сарадњи са Сталном конференцијом градова и општина, из средстава ИПА 2014, док је тело за уговарање Министарство финансија, Сектор за уговарање и финансирање програма из средстава Европске уније.

Спот можете погледати овде.

 

Тренутна посета

Имамо 89 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде