RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

THEMATIC

ОБЕЛЕЖАВАЊЕ ЕВРОПСКЕ ЗЕЛЕНЕ НЕДЕЉЕ 2021

Регионална развојна агенција Златибор са партнерима у оквиру пројекта ТЕМАТИК, учествовала је у обележавању Европске Зелене недеље која се одржава од 31. маја до 4. јуна 2021. године.

Опширније...

Обележавање Европске зелене недеље 2021

Партнери THEMATIC пројекта одржали су онлајн састанак 18. маја 2021. године, током којег су договорени детаљи организације догађаја у оквиру европске Зелене недеље 2021 (EU Green Week 2021) која се одржава у периоду од 31. маја до 4. јуна 2021. године.

Опширније...

Састанак партнера у оквиру пројекта THEMATIC – учешће на EU Green Week и организација локалног догађаја

У уторак 9. марта 2021. године одржан је састанак партнера у оквиру THEMATIC пројекта путем он-лине платформе, на којем су учествовали представници пројектних партнера Универзитета Базиликата из Италије,  градске општине Медијана из Ниша, БСЦ Центра за пословну подршку из Крања и Регионалне развојне агенције Златибор.0

Опширније...

Календар пројекта THEMATIC за годину 2021-2022

У овиру реализације THEMATIC пројекта, Регионална агенција за територијалну промоцију регије Базиликате, Италија, уз велики допринос осталих партнера на пројекту, креирала је званичан календар пројекта THEMATIC за годину 2021-2022. Календар можете преузети на следећем линку:

КАЛЕНДАР

Одржан други састанак Управног одбора THEMATIC пројекта

У среду, 9. децембра 2020. године одржан је 2.  састанак Управног одбора THEMATIC пројекта путем он-лине платформе,  на којем је, поред представника пројектних партнера учествовала и представница Заједничког техничког секретаријата АДРИОН програма.

Опширније...

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ПАКЕТA УСЛУГА ЗА МЛАДЕ И ЖЕНЕ ПРЕДУЗЕТНИЦЕ

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ПАКЕТA УСЛУГА ЗА МЛАДЕ И ЖЕНЕ ПРЕДУЗЕТНИЦЕ

У оквиру

Програма стандардизованог сета услуга за микро, мала и средња предузећа и предузетнике у 2021. години, Министарства привреде

Јавни позив за спровођење пакета услуга за младе и жене предузетнице објављује се у складу са Програмом стандардизованог сета услуга за микро, мала и средња предузећа и предузетнике у 2021. години, Министарства привреде, који се реализује преко Развојне агенције Србије и акредитованих регионалних развојних агенција (у даљем тексту: Програм ССУ за ММСПП).

 

Избор из вести

Пројекат Јавна својина за развој јавног сектора, промотивни видео

У циљу промоције пројектних резултата и значаја одговорног и ефикасног управљања јавном имовином града Ужица и општине Бајина Башта у оквиру пројекта "Јавна својина за развој јавног сектора", израђен је први промотивни спот.

Пројекат "Јавна својина за развој јавног сектора", који финансира Европска унија у оквиру грант шеме Програма Exchange 5. Програм Exchange 5 реализује Министарство државне управе и локалне самоуправе у сарадњи са Сталном конференцијом градова и општина, из средстава ИПА 2014, док је тело за уговарање Министарство финансија, Сектор за уговарање и финансирање програма из средстава Европске уније.

Спот можете погледати овде.

 

Тренутна посета

Имамо 232 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде