RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

THEMATIC

Састанак партнера у оквиру пројекта THEMATIC – учешће на EU Green Week и организација локалног догађаја

У уторак 9. марта 2021. године одржан је састанак партнера у оквиру THEMATIC пројекта путем он-лине платформе, на којем су учествовали представници пројектних партнера Универзитета Базиликата из Италије,  градске општине Медијана из Ниша, БСЦ Центра за пословну подршку из Крања и Регионалне развојне агенције Златибор.0

Опширније...

Календар пројекта THEMATIC за годину 2021-2022

У овиру реализације THEMATIC пројекта, Регионална агенција за територијалну промоцију регије Базиликате, Италија, уз велики допринос осталих партнера на пројекту, креирала је званичан календар пројекта THEMATIC за годину 2021-2022. Календар можете преузети на следећем линку:

КАЛЕНДАР

Одржан други састанак Управног одбора THEMATIC пројекта

У среду, 9. децембра 2020. године одржан је 2.  састанак Управног одбора THEMATIC пројекта путем он-лине платформе,  на којем је, поред представника пројектних партнера учествовала и представница Заједничког техничког секретаријата АДРИОН програма.

Опширније...

Други састанак Управног одбора пројекта THEMATIC

У среду, 09. децембра 2020. године биће одржан други састанак Управног одбора пројекта “Туризам заснован на иновацијским капацитетима – THEMATIC” путем онлине платформе.

Опширније...

Дефинисање пилот активности у оквиру новог АДРИОН пројекта

У овиру реализације THEMATIC пројекта, он-лине састанак пројектних партнера чија тема је била дефинисање елемента за реализацију пилот активности одржан je 7.10.2020. године. Овај пројекат спроводи 9 институција из 6 земаља у оквиру АДРИОН програма, са циљем да се унапреди понуда базирана на природним и културним ресурсима и креирају иновативни модели за одржив и приступачан  културни туризам. Због тога је планирано да сваки партнер идентификује локалне ресурсе и кроз реализацију пилот активности унапреди понуду туристичких атракција свога подручја.

Опширније...

Избор из конкурса

ОГЛАШАВАЊЕ НАБАВКЕ ЗА УСЛУГУ ИЗРАДЕ 3Д ТУРЕ, 3Д МОДЕЛА ПРОИЗВОДА И РЕДИЗАЈН WЕБ САЈТА

У оквиру пројекта "WEST METAL KLASTER GROUP NA EU TRŽIŠTU" који финансира Европска унија у партнерству са Владом Републике Србије преко програма ЕУ ПРО, Регионална развојна агенција Златибор, Петра Ћеловића бб, 31000 Ужице упућује

 

Избор из вести

Виртуелна конференција и Б2Б састанци - Applied Artificial Intelligence Conference 2020

Развојна агенција Србије, као део активности Европске мреже предузетништва, коорганизатор је конференције Applied Artificial Intelligence Conference 2020 и пословних састанака који ће бити одржани online 11. маја.

 

Тренутна посета

Имамо 111 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде