RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Најчешће грешке у предлозима пројеката

У сусрет новом позиву за прекограничну сарадњу Србија-Босна и Херцеговина,  Заједнички технички секретаријат организовао радионицу за потенцијалне апликанте у Бањи Врујци  27. фебруара 2013. Иако је радиница првенствено била намењена апликантима чији пројекти нису препоручени за финансирање, најављене теме привукле су и велики број успешних апликаната из Србије и Босне.

Акценат је стављен на најчешће грешке које су се јављале у пројектима предатим на претходним позивима. Учесници су упознати са сваком од фаза у  евалуационом  процесу, а представници ЗТС-а су кроз илустративне примере покушали да им дау јасне инструкције за писање предлога пројеката за следећи позив.

Према најавама које су се чуле на радионици, 3. Позив за прекограничну сарадњу Србија-Босна и Херцеговина, биће објављен у првој половини текуће године. Измене у процедурама и прописима на нивоу Европске уније, утицаће и на предстојећи конкурс. За подносиоце предлога пројеката значајна је измена да се пуна апликација доставља тек након одобрења сижеа пројекта, што није био случај у претходним позивима

 

Избор из конкурса

Б2Б састанци на LEAP Summit u Zagrebu

У оквиру међународне конференције LEAP SUMMIT која се одржава у Загребу, Европска мрежа предузетништва Хрватске, у партнерству са Развојном агенцијом Србије (РАС), 26. марта ове године организује Б2Б сусрете за иновативна предузећа, предузетнике и Startup-ове. Догађај је првенствено намењен иновативним предузећима, startup-овима, фрееланцерима, инвеститорима, удружењима, студентима, универзитетима и истраживачким институцијама, као и свима онима који желе успоставити међународну пословну сарадњу и истражити нова тржишта.

 

Избор из вести

Виртуелна конференција и Б2Б састанци - Applied Artificial Intelligence Conference 2020

Развојна агенција Србије, као део активности Европске мреже предузетништва, коорганизатор је конференције Applied Artificial Intelligence Conference 2020 и пословних састанака који ће бити одржани online 11. маја.

 

Тренутна посета

Имамо 434 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде