RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Најчешће грешке у предлозима пројеката

У сусрет новом позиву за прекограничну сарадњу Србија-Босна и Херцеговина,  Заједнички технички секретаријат организовао радионицу за потенцијалне апликанте у Бањи Врујци  27. фебруара 2013. Иако је радиница првенствено била намењена апликантима чији пројекти нису препоручени за финансирање, најављене теме привукле су и велики број успешних апликаната из Србије и Босне.

Акценат је стављен на најчешће грешке које су се јављале у пројектима предатим на претходним позивима. Учесници су упознати са сваком од фаза у  евалуационом  процесу, а представници ЗТС-а су кроз илустративне примере покушали да им дау јасне инструкције за писање предлога пројеката за следећи позив.

Према најавама које су се чуле на радионици, 3. Позив за прекограничну сарадњу Србија-Босна и Херцеговина, биће објављен у првој половини текуће године. Измене у процедурама и прописима на нивоу Европске уније, утицаће и на предстојећи конкурс. За подносиоце предлога пројеката значајна је измена да се пуна апликација доставља тек након одобрења сижеа пројекта, што није био случај у претходним позивима

 

Избор из конкурса

Јавни позив за учешће на међународном сајму SIAL у Паризу

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на једном од најзначајнијих међународних сајмова прехрамбене индустрије „SIAL“ који се одржава у Паризу, Француска, у периоду од 18. до 22. октобра 2020. године.
 

Избор из вести

Пројекат Јавна својина за развој јавног сектора, промотивни видео

У циљу промоције пројектних резултата и значаја одговорног и ефикасног управљања јавном имовином града Ужица и општине Бајина Башта у оквиру пројекта "Јавна својина за развој јавног сектора", израђен је први промотивни спот.

Пројекат "Јавна својина за развој јавног сектора", који финансира Европска унија у оквиру грант шеме Програма Exchange 5. Програм Exchange 5 реализује Министарство државне управе и локалне самоуправе у сарадњи са Сталном конференцијом градова и општина, из средстава ИПА 2014, док је тело за уговарање Министарство финансија, Сектор за уговарање и финансирање програма из средстава Европске уније.

Спот можете погледати овде.

 

Тренутна посета

Имамо 250 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде