Apoteke na Zlatiboru

Apoteke na Zlatiboru

 

U okruženju prelepih pejzaža i mirne lepote Zlatibora u Srbiji, lokalne apoteke predstavljaju važan stub zdravlja i dobrobiti kako za stanovnike tako i za posetioce. Sa svojom netaknutom prirodom I  okruženjem koje privlači turiste tokom cele godine, apoteke na Zlatiboru igraju ključnu ulogu u očuvanju zdravlja meštana i brojnih posetilaca koji obilaze njegove doline i vrhove.

Apoteke na Zlatiboru se nalaze uglavnom u sirem centru grada. Ukoliko se nalazite u nekom apartmanu koji je udaljen od centra grada moracete ici automobilom ili pozvati taksi.

Treba da obratite paznju, pogotovo turisti koji dolaze iz velikih gradova, da apoteke u vecini slucajeva rade do 20h. Ima jedna apoteka koja radi do 22h, sada bas da joj ne dajemo reklamu.

Takodje da naglasimo da se apoteke otvaraju ugvavnom u 8h ujutru. Neke apoteke vikendom pocinju sa radomom od 10h.

Obicno u velikim gradovima apoteke rade do 12h I naravno postoje dezurne apoteke koje rade celu noc.

Ako imate problema sa migrenom pa se vrlo cesto desi nocu da vas boli glava, vodite racuna da na vreme otidjite do apoteke za neki lek protiv bolova.

Za ljude koji prvi put dolaze na Zlatibor, smatramo da je vazno obavestiti da se nase apoteke ne razlikuju nista od onih u velikim gradovima I da su snadbevene svim vrstama lekova I ostalim proizvodima koje mozete videte u bilo kojoj drugoj apoteci u vecim gradovima.

 

Puno zdravlja svim nasim citaocima!

Pozdrav sa Zlatibora.