RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Поновно покретање културног туризма у АДРИОН региону

У четвртак, 9. јула 2020. године, ће бити одржана радионица: „Поновно покретање културног туризма у АДРИОН региону“ у оквиру пројекта THEMATIC, која ће се услед пандемије вируса корона, одржати путем видео конференције.

Током радионице биће представљен извештај о утицају пандемије на културни туризам стручњацима и заинтересованим страна у АДРИОН региону. Партнери ће делити своја искуства о драматичном економском паду насталом кризом ЦОВИД и разговараће са експертима и заинтересованим странама о својим идејама и најбољим стратегијама за поновно покретање културног туризма.

Повратак одрживом, међународном и отвореном културном туризму од пресудног је значаја, посебно за мање културне дестинације, које су у јадранско-јонској регији бројне, а партнери на пројекту  су спремни да дају свој допринос.

Пројекат THEMATIC кофинасира Европска унија кроз Програм Interreg ADRION 2014-2020, а партнерски спроводе Регионална развојна агенција Златибор, Универзитет Базиликата, Регионална агенција за територијалну промоцију Базиликате и општина Матера из Италије, Регион Епир – Регионална јединица Теспротиа  и Ентерпрајз из Грчке, Унија привредних комора Албаније, Општина  Преко из Хрватске, Град Ниш и Центар за подршку бизнису, Крањ, Словенија.

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРИЈАВА ЗА ДОДЕЛУ ПОДСТИЦАЈНИХ СРЕДСТАВА У ОБЛАСТИ ЖИВИНАРСТВА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА УЖИЦА

Град Ужице у сарадњи са Регионалном развојном агенцијом „Златибор“ д.о.о. објављује,

ЈАВНИ ПОЗИВ

ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРИЈАВА ЗА ДОДЕЛУ ПОДСТИЦАЈНИХ СРЕДСТАВА
У ОБЛАСТИ ЖИВИНАРСТВА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА УЖИЦА

Позивају се пољопривредни произвођачи са територије града Ужица који планирају узгој живине у току 2020. године, да своје пријаве доставе Градској управи Града Ужица.
ПРЕДМЕТ ЈАВНОГ ПОЗИВА

Jавним позивом уређују се услови, начин и критеријуми доделе подстицајних средстава у области живинарства на територији града Ужица. Подстицајна средства биће опредељена за узгој живине кроз субвенционисање набавке кока носиља и петлова расе Легхорн, Aмрок, Њухемпшир.
ПОДНОСИОЦИ ПРИЈАВА

 

Избор из вести

Виртуелна конференција и Б2Б састанци - Applied Artificial Intelligence Conference 2020

Развојна агенција Србије, као део активности Европске мреже предузетништва, коорганизатор је конференције Applied Artificial Intelligence Conference 2020 и пословних састанака који ће бити одржани online 11. маја.

 

Тренутна посета

Имамо 604 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде