RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Припрема пројекта за I Јавни позив РДЕПР 2 програма

Радионица Разрада и финализација пројектне идеје у сектору воћарства у оквиру I Јавног позива РДЕПР 2 програма реализована је 04.02. у просторијама Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању. Радионица је организована како би на једном месту окупила потенцијалне чланове конзорцијума и допринела уобличавању и брушењу пројектне идеје са којом ће партнери из Златиборског округа, предвођени РРА „Златибор“ и са општином Лучани из Моравичког округа, конкурисати на овом Позиву.

Радионици су присуствовали представници општина Ариља, Косјерића, Нове Вароши, Пожеге, Прибоја, Пријепоља, Чајетине, Лучана и града Ужица, као и представници РПК Ужице, Пољопривредне стручне службе Ужице, Иновационог центра у пољопривреди општине Ариље, Асоцијације за развој Ибарске долине и РРА „Залтибор“, као и представници РДЕПР 2 програма.

Радионица је протекла у радној атмосфери, а закључци до којих се дошло ће бити реализовани у најскорије време, како би се писање пројекта и његово подношење на конкурс завршило до предвиђеног рока, 08.03.2010

.

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ за учешће у обукама из области агротуризма

Регионална развојна агенција Златибор и Академија струковних студија Западна Србија Одсек Ужице расписују

ЈАВНИ ПОЗИВ за учешће у обукама из области агротуризма

Програм обука из области агротуризма се реализује у оквиру Ерасмус плус пројекта 585833-EPP-1-2017-1-RS-EPPKA2-CBHE-JP ЛАНДС: "Следећа дестинација Балкан: развој агротуризма". Пројекат има за циљ изградњу капацитетa у високом образовању, тако да оно има активну улогу у развоју друштва које стреми побољшању квалитета живота у руралним областима кроз диверзификацију руралне економије.

 

Избор из вести

Где набавити енергент на бази дрвне биомасе у Региону?

У претходном периоду Радна група за биомасу Златиборске области, уз подршку ГИЗ ДКТИ програма, реализовала је теренско истраживање и својеврсни попис свих произвођача, дистрибутера и трговаца енергентима на бази дрвне биомасе (цепано дрво, пелет, брикет, сечка, ћумур) који су регистровани и послују на територији 9 општина Златиборске области: Ариља, Бајине Баште, Чајетине, Косјерића, Нове Вароши, Пожеге, Прибоја, Пријепоља и Ужица. Након прикупљања свих података, ова база је урађена у форми картографског приказа и доступна је на интернет страници РРА Златибор.

 

Тренутна посета

Имамо 488 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Активности Наше активности Припрема пројекта за I Јавни позив РДЕПР 2 програма